Ordspråk

Det finns två ordspråk som jag använder alldeles för mycket (som jag inte enns har hittat på själv) för att det fortfarande ska vara roligt. Tyvärr måste jag säga. Vilka här har inte hört mig säga? "Hungerna är den bästa kryddan." eller "Det var som att kasta in en köttbulle till en tiger." båda har med hur mat smakar när man är väldigt hungrig att göra. Jag tycker dem är bra, beskrivande och roliga därför används dem inför i stort sett varje måltid jag äter när hungern börjar komma springandes.

ABB upp upp upp

Hoppas alla följde mitt tips och köpte ABB för alla sina pengar. Nu är ni ungefär 10% rikare!

Rapporttider!

Imorgon kommer Kinnevik och Peabs rapporter. Två aktier som jag äger och har starka förhoppningar om att det ska komma positiva rapporter som sedan ska genera en fin liten uppgång i kursen. Dessutom har ABB, en annan aktie i min portfölj, rapport i över morgon. Vi får hålla tummarna för fina siffror ifrån ABB också.

Pontusmodellen

OM jag säger OM man vill fuska så finns det många möjligheter att göra det.

Pontusmodellen

Utgår ifrån att något ska kontrolleras av någon part, i ganska många fall skatteverket.
Man ser sedan till att man gör allt dubbelt. Så att den versionen som kan komma att kontrolleras stämmer med verkligheten. Efter diverse kontroller kan man sedan stämma av kopian med de dagar som kan ha blivit kontrollerade och sedan fuska hej vilt med resten av dagarna.


Back in Business

Efter enorma påtryckningar så gör jag nu ett nytt försök till att hålla Onslundas i särklass mest lästa blogg vid liv.

Intäkterna ni läsare generar åt mig nu under februari månad kommer oavkortat att skänkas till hemlösa barn i Onslunda.

Nu när OS i Vancouver äntligen är i fullgång passar jag på att bjuda på en vinterbild från när jag var i Idre och testade snön där. Snön funkade bra och jag hade skrapmärke både under ögat, på hakan och på magen. Var även ute i längspåret vilket inte funkade lika bra som jag hade planerat i mitt huvud.

Jag är ute och glider med mina orangea skidstavar.


Ni som undrade hur GGN2009 slutade så blev det till att bryta efter lite drygt ett halv varv. Baknavet på min kära Honda ville inte vara med längre.

Jag med bakdrevet som borde sitta kvar på fälgen i handen. Dessutom en nästan helt ren Honda.


RSS 2.0