Dekaldag 26/10-09

Dagen började med en seg föreläsning som i princip inte gav någonting alls. Den handla om hur man skulle gå tillväga när man skapa en metod för att uppnå ett resultat som både var "Valid and Reliabel".

Sedan var det en affärslunch med Pontus på den tidigare av oss mycket välbesökta resturangen "Tre kronor". Jag åt en pizza, bananspecial minus curry. Pontus åt veckans pasta, denna veckan var det pasta carbonnara. Vi drog sen vidare hem till Pontus och drog iväg lite mail om vår kandidatuppsats till de inblandande.

Väl hemma så var det fortsatt förberedelser inför GGN. Hondan måste vara i toppskick så klart. Började med att tvätta. Byte sedan all olja och oljefiltret. Rengjorde luftfiltret och olja in det igen. Monterade på nya handtag. Smörjde kedjan och tankade. :-)


Nytvättat Honda


Olja och Oljefilter


Ny olja på väg ner i hondan


Skitigt luftfilter



Rent Luftfilter

Senare fixade jag och Joel fixat dekaler till GGN. Det skulle vara svarta siffror med röd bakgrund tydligen. Joel hade vita siffror. FMGR i Ystad sponstade oss med lite röda spillbitar som vi kunde använda som bakgrund. Sedan målade vi helt enkelt de vita siffrorna med sprayfärg. Den kreativa vägen för att slippa köpa några siffror som antagligen kostade mindre än vad sprayfärgen vi gjorde gång på kostade.


Framdekalen


Fram och sidodekal


Joels Kawasaki med dekaler


Här ser vi Joel "crosstextaren" i fullt arbete

Vi passade även på att montera ett nytt framdäck på Joels Kawasaki. Bra grepp vill man ju ha.


Joel skruvar på sitt nya hjul


Mycket fint mönster på nya däck

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0